Logo

Search form

Cafeen

Café Irgens er kollegiets café og alle beboere på Egmont er velkomne. Kun kollegianere har adgang til caféen.

Caféen styres af caféudvalget, som er et åbent udvalg, hvor alle er meget velkomne til at deltage. Den daglige drift varetages af caféudvalgets bestyrelse, som består af en formand, en kasserer og en hovedoptæller, der efter de fastsatte og godkendte regler søger at køre stedet bedst muligt.

Torsdagscaféen er stedet, hvor man kan slappe af over en kop the/kaffe, tage et spil backgammon, skak eller terninger, drikke en stille whisky og møde andre kollegianere, uden at det nødvendigvis behøver udvikle sig til en fest. Torsdagscaféen er også stedet, hvor man kan udstille sine billeder, læse digte op, fortælle eventyr og spille musik for resten af kollegiet.

En liste med cafébestyrelsens medlemmer findes i glasskabet udenfor kontoret. Caféudvalget er et åbent udvalg, og der er altid brug for en til, der vil være med til at støtte det sociale liv på Egmont (og samtidig lære en masse spændende mennesker at kende) ved at holde Café Irgens åben. Ønsker man at melde sig ind i caféudvalget kan man enten møde op til et cafémøde (annonceres bredt på kollegiet) eller kontakte en fra cafébestyrelsen.

Danish
.